marijn van bakel

Creatieveling in een data gedreven business

Wie ben ik?

Aangenaam, Marijn! Ik ben geboren in Arnhem en wonend in Nijmegen (ssst..) en tik bijna de 30 aan. 

Overdag sleutel ik het liefst aan Google Ads campagnes, daaromheen vind je me vooral buiten. Hardlopend, wandelend, motorrijdend of met een wetsuit aan in zee. Omdat ik graag surf werk ik regelmatig vanuit Portugal! 
marijn surf

Hoe ben ik begonnen?

Fris uit de studie Business IT & Management startte ik 8 jaar geleden bij een online marketing start up en voor mij was het vrij snel duidelijk: in de online marketing wereld maakt advertising mij het meest enthousiast. Advertising is snel schakelen, snel resultaat, veel verantwoordelijkheid qua budget en direct impact maken; dat vind ik tof.

Daarom heb ik me de afgelopen 8 jaar gespecialiseerd in Google Ads, voor steeds grotere klanten met grotere budgetten.

Totdat ik bij de grootste digital agency van Nederland als SEA Specialist terecht kwam. Grote agency met ontzettend toffe projecten en klanten. Alleen merkte ik dat het lastig was om betrokkenheid te bieden op mijn manier. Het draaide vooral veel om uren, ik wisselde regelmatig van klant en er werd vaak een trainee of junior bij betrokken. Dat wilde ik anders doen.

Niet meer voor bedrijven werken, maar met bedrijven. Meer waarde toevoegen door echt betrokken te zijn. Dat is moeilijk aan bureauzijde, maar als freelancer is dat waar ik op focus.

Samen groeien, met elkaar:
met marijn
Sidenote
Zoals ik al zei ben ik graag buiten en geniet ik daar volop van. Dat is ook de reden dat ik aangesloten ben bij 1% for the planet. Hierbij doneer ik jaarlijks 1% van mijn omzet aan een goed doel. Dat betekent dus ook dat als we samenwerken je mee doneert ;).

Zullen we kennismaken?

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

of stuur me een appje:
06 - 57 59 00 19
Copyright © 2024 met-marijn.nl | gemaakt voor resultaat want datkanbeter.com
menuarrow-left